Samenkomst vanaf 8u30 bij Volvo garage POSTIAUX, juist verhuisd naar deze gloednieuwe locatie: Eikenlei 181, 2960 Sint-Job-in ‘t-Goor waar we een ontbijt aangeboden krijgen.

Om 9u30 vertrekken we via Brasschaat naar Brecht met de mogelijkheid om producten te kopen in de Abdij Onze-Lieve Vrouw van Nazareth bij de Trappistinnen: zusterorde van de Trappisten abdij. De Trappistinnen maken vooral liturgische gewaden, vlaggen, vaandels, maar verkopen ook ambachtelijke producten zoals: confituur, kaarsen, wenskaarten en nog ……… veel meer.

Via Malle naar Westmalle met een stop voor lunch in het café van de Trappisten: soep + boterham met hesp/kaas. De mogelijkheid is er ook om een korte wandeling rond de abdij te maken. Na het middagmaal rijden we nog een mooie ritje via het Anti-tank kanaal door het groene Schilde en ’s Gravenwezel via Wijnegem naar Wommelgem waar we in de “Pluymhoeve” gaan genieten van Vidé met frietjes of Vegetarische pastaschotel + dessert (dranken zijn persoonlijk te betalen).

Deelnameprijs voor deze dag is: €30,00/pp

Inschrijvingen dienen te gebeuren vóór 15 maart via e-mail naar Rita of telefonisch op
+32(0)15/32.24.35. Na een bevestiging van de deelname het bedrag storten op de VCCB clubrekening
met vermelding: Trappisten, lidnr. + naam + aantal pers. + keuze vidé/vege.

René en Linda kijken er alvast naar uit om jullie op deze eerste rit te mogen verwelkomen.

 

Naar aanleiding van het Coronavirus Covid-19 hebben we in onderling overleg besloten om de Voorkempenrit te verlaatsten naar 28 maart 2021.  Iedereen die ingeschreven had zal zijn inschrijfgeld zo snel mogelijk terug krijgen.

 

Datum: 
zondag, 29 maart, 2020
Plaats: 
Sint-Job-in 't-Goor