Voor deze 20e editie hebben Jhonny, Lionel, Jean en Eric in 2020 een weekend uitgezet. Door de Corona maatregel is dit tot 2 maal toe uitgesteld... Hopelijk derde keer goede keer. Diegene die deze enthousiaste equipe kennen, weten dat het steeds van de bovenste plank is als deze mannen en hun vrouwen er de schouders onder zetten.

Start van het weekend zaterdag vanaf 8u30 in garage Volvo Automobilia Veurne, Nieuwpoortkeiweg 28 – 8630 Veurne waar ons een ontbijt wordt aangeboden. Vertrek rond 10u voor een rondrit door de Moeren met aankomst in ons hotel De Oude Abdij te Lo-Reninge. Na de toewijzing van onze kamers, nuttigen we daar ook het middagmaal. Nadien staat er bezoek met huifkar en degustatie op het programma, s ’avonds een avondmaal met muziek. Na een goede nachtrust en uitgebreid ontbijt vertrekken we zondagmorgen naar de Zwarte Berg richting Rode Berg met zicht op het Heuvelland. Nadien richting Poperinge voor het middagmaal en daarna is het stillaan de tijd om afscheid van het weekend te nemen en iedereen op eigen tempo huiswaarts kan rijden.
Max: 35 kamers = 70 personen.

Prijs weekend: €130 p/p - kinderen: +3j –12j: €90 (zonder dranken, enkel deze zijn voor eigen rekening).

Eerst inschrijven via Rita. Na OK van Rita per mail, het bedrag storten op de VCCB-rekening: BE48 0013 0672 8527 ten laatste op 31 juli 2022 met vermelding: WK Westhoek, lidnummer, naam + aantal personen.

Datum: 
zaterdag, 3 september, 2022
Plaats: 
Veurne